Sponsor

18 Ekim 2014 Cumartesi

Yeni Kurban Bayramı Mesajları

Yeni Kurban Bayramı Mesajları, En Yeni Kurban Bayramı Mesajları, Yeni Kurban Bayramı Mesajları 2015, Kısa Yeni Kurban Bayramı Mesajları, Arkadaşa Yeni Kurban Bayramı Mesajları, Sevgiliye Yeni Kurban Bayramı Mesajları,

Siz değerli okuyucularımızda sevdiklerinize yeni kurban bayramı mesajlarımızdan göndermek isterseniz aşağıdaki mesajları gönderebilirsiniz.. kurban bayramı mesajlarının en özgün hali aşağıda yer almaktadır. peki kurban bayramı hakkında biraz bilgi verelim mi?

Kurban Bayram sabahı, Bayram Namazı kıldıktan sonra Bayram hutbesi okunur. Arefe günü sabah namazından itibaren bayramın son ikindi namazı dahil her farz namazdan sonra aşağıdaki teşrik tekbirleri okunmalıdır:

Allahü Ekber Allâhü Ekber Lâ ilâhe İllâllahü Vallâhü Ekber, Allâhü Ekber ve Lillâhi`l-Hamd şeklinde...

Yeni kurban bayramı mesajları;

*|* Dilerim ki her anın şu an bu kurban bayramı mesajını okurken ki sevincin gibi sevinçli olur. Kurban Bayramın kutlu olsun

*|* Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

*|* Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

*|* İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mubarek olsun.

*|* En güzel Anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek Kurban bayramınızı kutlarız.

*|* Evinize Gül Kokusu Essin Kalplerinize ALLAH iyilik versin Bu bayramdada Elerimiz herzamanki gibi Mutlulukla Birleşsin. Kurban bayramınızı Kutlarım

*|* Bizi yaratan ALLAH a şükürler Olsun, Bütün müslümanlara Hayırlı Olsun, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

*|* Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…

*|* Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun.

Mübarek Kurban Bayramı tüm İslam Alemine Mübarek olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Hayırlı bayramlar!

Forum Sitemiz: Forum Sitesi

Sohbet Sitemiz: Sohbet Odaları

Güzel Sözler Sitemiz: Güzel Sözler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder